TZ Punat

Voucher POVJERENJA I PRIJATELJSTVA -poziv na uključenje

 

 

 

Tvrtka POINTERS TRAVEL pokrenula je novu, pozitivnu kampanju POVJERENJE I PRIJATELJSTVO  #samopozitivno  za oporavak HR turizma kojom pojačavaju  marketinške aktivnosti najviše na domaćem a, kad mjere koje se odnose na COVID-19 počnu popuštati, i na stranom tržištu.

 

Poseban naglasak stavljamo na Voucher POVJERENJA I PRIJATELJSTVA kojim će promovirati sve segmente turističkog sektora, koji omogućava svakome da njegovom kupnjom pomogne naše ugostitelje, hotelijere, privatne iznajmljivače i ostale sudionike u turizmu sada, da bi u periodu sljedećih godinu dana prilikom korištenja vouchera imao za njega minimalno 25% veću vrijednost. 

Sve marketinške aktivnosti, postavljanje i promociju informacija online odrađuje tvrtka Pointers bez ikakve dodatne naknade, kako bi dali svoj doprinos nastaloj situaciji u svom sektoru poslovanja.

 

Više o kampanji: 

KAMPANJA: POVJERENJE I PRIJATELJSTVO  #samopozitivno 
 
Cilj je:
 
● Pokretanje protoka novca prema gospodarskom sektoru u turizmu ● Osigurati dotok svježeg novca avansnim uplatama - kupnjom Vouchera od strane kupaca ● Ljudi koji imaju povjerenje i koji su “ prijatelji “ objekta pozivaju se da kupe Voucher i time pomognu održivosti gospodarskog subjekta ● Prebroditi krizu nastalu radi COVID-19  ● Omogućiti kupcima veću vrijednost za unaprijed kupljenu uslugu

Indirektni cilj:

Kupnjom vouchera pomogli ste objektu da se održi na “ životu “  
 

Sredstva za ostvarenje cilja:
 
Voucher  - proizvod koji u trenutku kada se plasira na tržište ima predprodajnu vrijednost, a u trenutku njegova korištenja vrijednost se uvećava za minimalno 25% i više, ovisno o odluci vlasnika objekta

- Vrijedi godinu dana i u tom periodu ugostitelj garantira da će dati dodatnu vrijednost te da će kvaliteta usluge biti na minimalno istom, ako ne i većem nivou

- Vlasnik će takvog gosta pokušati tretirati kao  “ prijatelja “ , VIP gosta, 

- Plasira se online putem, plaća se online putem bez ikakve međuzarade nas, tvrtke Pointers koja organizira cijelu ovu aktivnost. 

Povjerenje-prijateljstvo - samo pozitivno. 

- Promoviraju se  putem svih društvenih mreža, davatelj vouchera također voucher dijeli svojim stalnim gostima i svim ostalim putem svojih društvenih mreža, mail lista. 
 
KAKO TO FUNKCIONIRA?

- Sve objekte koji su zainteresirani, izlistavaju se  na web stranici

Kada kupac kupi voucher u iznosu npr 200kn, objektu na račun u roku od 3 radna dana novci sjednu na račun (umanjeni isključivo samo za trošak transakcije banke) čime pokrećemo pomalo njihov cash flow.
Rok za korištenje vouchera je minimalno godinu dana te on u trenutku korištenja za kupca ima minimalno 25% veću vrijednost tj vrijedi minimalno 250kn.
Svaki objekt proizvoljno može povećati vrijednost ili valjanost vouchera, ali ga ne može smanjiti jer je to ono što minimalno garantiramo kupcu. 
 
 TKO MOŽE PLASIRATI VOUCHERE:
 
Hoteli, restorani, kafići, noćni klubovi, privatni iznajmljivači, iznajmljivači prijevoznih sredstava (skutera, bicikala, čamaca, jet-ski, gliser…), organizatori izleta, suvenirnice, vinarije, OPG-ovi - svi koji nude proizvode/usluge u turističkom sektoru
 
Pozivamo sve zainteresirane objekte da se priključe akciji 𝐏𝐨𝐯𝐣𝐞𝐫𝐞𝐧𝐣𝐞&𝐏𝐫𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨 i učine korak ka boljem poslovanju.
Javite se na mail: pointers.mainoffice@gmail.com
 
Više informacija na :