TZ Punat

Poziv za uključenje u projekt Camino Krk 2021.

Priključite se projektu Camino Krk i promovirajte svoju turističku ponudu i van turističke sezone.

Na inicijativu TZ Grada Krka i Bratovštine sv. Jakova, krajem 2019. godine obilježena je prva dionica krčke Camino rute, kao hrvatski doprinos europskoj mreži hodočasničkih puteva koji vode prema svetištu sv. Jakova u Santiago de Compostela.

Camino Krk novi je turistički proizvod kao i dodatni motiv dolaska gostiju u pred i posezoni, a gosti su u prilici upoznati brojna mjesta te doživjeti posebno duhovno iskustvo u ljepoti krčkoga krajolika.

O popularnosti Camino ruta govori i podatak o čak 2.500.000 pretraživanja mjesečno na Google tražilici. Tijekom 2020. godine zabilježen je popriličan interes gostiju i javnosti za Camino rutu na otoku Krku, osobito domaćih gostiju te gostiju s područja Slovenije, Italije i Austrije.

Postanite dio Camino Krk projekta i iskoristite dodatne mogućnosti besplatne promocije. Ugostiteljski objekti promovirat će se putem web portala projekta, kao i kroz digitalne marketing kanale vaše turističke zajednice i Bratovštine sv. Jakova, partnera u projektu.

Za dionike projekta održat će se i besplatna edukacija na temu “Kako iskoristiti Camino Krk za privlačenje gostiju tijekom cijele godine”.

Saznajte više o projektu: 

 https://caminocroatia.com/camino-krk/camino-krk-hr/ 

Kome je ovaj poziv namijenjen?

Svim hotelima, kampovima i ostalim ugostiteljskim objektima za smještaj, pružateljima usluge smještaja u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, turističkim agencijama, ugostiteljskim objektima na području Turističke zajednice Grada Krka, Turističke zajednice općine Malinska-Dubašnica, Turističke zajednice općine Omišalj-Njivice, Turističke zajednice općine Punat, Turističke zajednice općine Vrbnik, Turističke zajednice općine Baška i Turističke zajednice općine Dobrinj.

Koji su kriteriji za odabir?

HOTELI, KAMPOVI I OSTALI UGOSTITELJSKI OBJEKTI ZA SMJEŠTAJ | PRUŽATELJI USLUGA SMJEŠTAJA U DOMAĆINSTVU I NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU

- Podmirene obveze prema lokalnoj Turističkoj zajednici te Gradu odnosno Općini
- Poslovanje van ljetne sezone
- Mogućnost smještaja gostiju na jedno noćenje

TURISTIČKE AGENCIJE

- Podmirene obveze prema lokalnoj Turističkoj zajednici te Gradu odnosno Općini
- Poslovanje van ljetne sezone
- Mogućnost smještaja gostiju na jedno noćenje

UGOSTITELJSKI OBJEKTI

· Poslovanje van ljetne sezone
· Ponuda otočkih specijaliteta
· Ponuda vina vrbničke žlahtine
· Suradnja s lokalnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (minimalno tri proizvoda)

Kako se uključiti u projekt?

HOTELI, KAMPOVI I OSTALI UGOSTITELJSKI OBJEKTI ZA SMJEŠTAJ: ispunjavanjem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

PRUŽATELJI USLUGA SMJEŠTAJA U DOMAĆINSTVU I NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU:
ako nemate web stranicu smještaja javite se svojoj turističkoj agenciji, a ako ju imate prijavite svoj smještajni objekt putem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

TURISTIČKE AGENCIJE:
ispunjavanjem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

UGOSTITELJSKI OBJEKTI:
ispunjavanjem obrasca na linku ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.