DOBRODOŠLI

Na jugozapadnom dijelu otoka Krka, u jednoj od najzaštićenijih uvala Jadrana nalazi se mjesto Punat. Ovdje, u blagosti Mediterana i kontrastima plavog i zelenog žive gostoprimljivi ljudi kojima je klima podarila blagost naravi a kamen i more skrbnost i radišnost. Jednostavnom primorskom ambijentu mjesta Punat svu draž daju male stisnute ulice-kale, volte, barature i konobe što čuvaju dobra vina, iskonska bjelina šljunčanih plaža u bližoj okolici te vinogradi i maslinici u kamenu. Punat ima i pravi dragulj koji se nalazi u sredini drage - otočić Košljun. Ove su blagodati bile poticaj domaćim ljudima da u svoje mjesto pozovu goste, i da zajedno s njima uživaju u Puntu i njegovim ljepotama. Stoga su upravo tu u Puntu iznikli mnogobrojni turistički sadržaji, koji se obogaćuju iz dana u dan, jer zaljubljenika u Punat ima sve više i više ...

OBAVIJEST SAMOSTALNIM IZNAJMLJIVAČIMA!

Poštovani !

S obzirom da se bliži kraj jedne i početak nove poslovne godine, TZ Općine Punat će na svojim internet stranicama ažurirati postojeći popis samostalnih iznajmljivača (oni koji prijave turista vrše u TZO Punat ali i oni koji iste vrše i u TZO Punat i u nekoj od lokalnih agencija), te ga obogatiti fotografijama Vaših objekata kako bismo širokom krugu turista omogućili da posjete Punat i Staru Bašku, a Vama omogućili bolju popunjenost smještajnih kapaciteta uz produljenje turističke sezone.

U tu Vas svrhu molimo da nam dostavite fotografije Vaših objekata u digitalnom formatu (CD, putem maila, u rezoluciji 480px x 360px), kako bismo ih mogli prezentirati na našim web stranicama. Ukoliko ne raspolažete sa odgovarajućim fotografijama, molimo Vas da nam se obratite pa ćemo Vam pomoći u izradi istih.

Uskrsni koncert - Galerija „Toš“
Pon, 21.04.2014. 20:00 h
 
Copyright TZO Punat, 2006.-2014. - Design & hosting by Novena